JURISTSTUDENTER SÖKES TILL WALTHON ADVOKATERS STUDENTPOOL


Läser du på juristprogrammet och är intresserad av affärsjuridik?

Walthon Advokater är en affärsjuridisk byrå inriktad på fastighetstransaktioner, bolagsrätt, obestånd, entreprenadjuridik och tvistelösning. Just nu söker vi drivna, ambitiösa och nyfikna juriststudenter till vår studentpool som har ett särskilt intresse för affärsjuridik och som vill få en inblick i byrålivet.

Tjänsten innefattar administrativa uppgifter såsom att besvara samtal till advokatbyrån, hantera inkommande post och vara byråns ansikte utåt i mötet med klienter och andra besökare såväl som mer kvalificerade juridiska uppgifter inom byråns olika rättsområden. Som studentmedarbetare i vår studentpool är du dessutom en essentiell del i Walthon Advokaters obeståndgrupp där man kontinuerligt stöttar våra medarbetare. Studentpoolen riktar sig till dig som läser termin sex eller uppåt på juristprogrammet och är intresserad av att testa på hur det är att arbeta på en advokatbyrå under sin studietid samt vill få möjligheten att bygga upp ditt kontaktnät inför din framtida karriär.

Som person söker vi dig som är ansvarstagande, har en vilja att utvecklas och är lyhörd mot såväl kollegor som klienter.

Skicka din ansökan med personligt brev, CV och betyg senast den 31 oktober 2023 till studentpool@walthon.se

Har du några frågor, tveka inte att kontakta vår office manager Aylin Bodur på 070 936 73 05.

Jobba hos oss

Intresserad av innovation och kreativitet, kvalitet framför kvantitet och en chans att få vara delaktig på riktigt? Då är Walthon Advokater rätt arbetsplats för dig.

© Copyright 2018 Walthon. © PHOTO MOUNT EVEREST Jacob Felländer.