JURISTSTUDENTER SÖKES TILL WALTHON ADVOKATERS STUDENTPOOL

Byrån består idag av 32 medarbetare, varav tretton delägare. Tillsammans är vi ett starkt team som satsar på innovation och kreativitet, och på kvalitet framför kvantitet. Engagemang och hållbarhet är två värdeord som vi sätter högt i vårt arbete.

Vi erbjuder högkvalitativ och hållbar affärsjuridisk rådgivning med särskilt fokus på tvistelösning, entreprenaddrift, företagsöverlåtelser (M&A), fastighetstransaktioner, kapitalmarknad, insolvens och rekonstruktion, kommersiella avtal, bolagsrätt, fastighets- och hyresrätt samt offentlig upphandling. Med hållbar rådgivning menar vi något som står emot påfrestningar, och något som gör nytta i längden. Hållbara affärer handlar om att kunna bygga för framtiden – och då behövs skickliga rådgivare.

Just nu söker vi drivna, ambitiösa och nyfikna juriststudenter som vill vara del av Walthon Advokaters studentpool från och med hösten 2021. Tjänsten är främst administrativ med arbetsuppgifter såsom att besvara samtal till advokatbyrån, hantera inkommande post och att vara byråns ansikte utåt i mötet med klienter och andra besökare. Arbetsuppgifterna kan även bestå av enklare juridiska göromål i mån av tid och du får då arbeta gränsöverskridande med byråns alla rättsområden. Studentpoolen riktar sig till studenter som läst minst fyra terminer på juristutbildningen och är intresserade av att testa på hur det är att arbeta på en advokatbyrå under sin studietid.

Vi söker dig med en vilja att utvecklas och som är lyhörd mot såväl kollegor som klienter. Skicka din ansökan med personligt brev, CV och betyg till studentpool@walthon.se.

Har du några frågor, tveka inte att kontakta vår office manager Aylin Bodur på 070 936 73 05.

Jobba hos oss

Intresserad av innovation och kreativitet, kvalitet framför kvantitet och en chans att få vara delaktig på riktigt? Då är Walthon Advokater rätt arbetsplats för dig.

© Copyright 2018 Walthon. © PHOTO MOUNT EVEREST Jacob Felländer.