Aktuellt och nyheter

Efter tre fina år på Stureplan har Walthon under 2022 installerat sig i större lokaler högst upp på Nybrogatan 6. Med Dramaten som granne och Nybroviken i blickfånget. Kom gärna förbi och njut av utsikten.

Tack vare våra kunder, medarbetare och samarbetspartners kan vi återigen blicka tillbaka på ett framgångsrikt år. Vi fortsätter också att växa. Delägarkretsen har utökats med Madeleine Ericson som arbetat med kollegorna på Walthon sedan 2009 och var drivande som biträdande jurist, när Walthon grundades 2018. Det gör det extra roligt att Madeleine nu tagit steget och blivit delägare. Walthon kan stoltsera med över 50 procent kvinnliga delägare, ett av branschens högsta snitt.

Under 2022 har vi också välkomnat Alva Johansson och Klaralee Keilor som biträdande jurister. Stjärnor både när det gäller högkvalitativa leveranser och stort engagemang för såväl kunder som kollegor. Madeleine, Alva och Klaralee är lysande exempel på det som vi på Walthon värdesätter. En mycket uppskattad kollega, Claudia Perra Morin, återvänder till Walthon efter årsskiftet och i februari förstärks biträdande juristteamet ytterligare när vi välkomnar Jesper Ågren och Carolina Eriksson. Nu ser vi fram emot 2023. Nytt år, nya möjligheter.

Fortsatt varmt välkomna till oss på Walthon.