Aktuellt och nyheter

VÄLKOMMEN 2021!

Nytt år, nya möjligheter. Tack vare våra kunder, medarbetare och samarbetspartners har 2020 ändå varit ett av våra bästa år hittills; trots pandemi och tuffa tider.

Vi är otroligt stolta över att Walthon har nominerats till Årets Advokatbyrå. En stor ära! Vi har jobbat hårt och det har lönat sig. Nu ser vi fram emot att bli ännu bättre år 2021.

Vi har också fortsatt att växa. Under 2020 anslöt Michelle Hessius och Anna Grahn som delägare. Walthon kan nu stoltsera med över 45 procent kvinnliga delägare. Ett av branschens högsta snitt.

Under året välkomnade vi också biträdande juristerna Eric Svenningson, Mikaela Tysk och Sofia Lindstrand. I februari förstärks biträdande juristteamet ytterligare med Claudia Perra Morin, som började i studentpoolen när Walthon var helt nystartat.

Fortsatt varmt välkomna till oss på Walthon.


OM WALTHON

Walthon Advokater erbjuder högkvalitativ och hållbar affärsjuridisk rådgivning med särskild inriktning mot fastighetstransaktioner, företagsöverlåtelser (M&A), entreprenadrätt, obestånd och tvistelösning. Med hållbar rådgivning menar vi något som står emot påfrestningar, och något som gör nytta i längden. Hållbara affärer handlar om att kunna bygga för framtiden – och då behövs skickliga rådgivare.

I hållbart ligger också ett ansvar mot omgivningen. Vi förenas av respekt och tolerans i förhållande till såväl kollegor, som till klienter och omvärld.