Aktuellt och nyheter

Efter Walthons lyckade nystart har 2019 handlat om att vidareutveckla Walthon och vårt erbjudande. Vid årsskiftet anslöt delägarna Patrik Essehorn, Maria Norrman, Jürgen Conzen och Clarissa Fröberg och biträdande juristerna Michelle Hessius och Erika Samuelsson. I januari välkomnade vi biträdande juristerna Hanna Aldén och Stefan Berglöf. Under hösten har vi förstärkt med Aylin Bodur som kontorschef och Eddie Martin inom IT. Vilket team vi har fått ihop! Och vilka resultat vi har uppnått!

Vi har jobbat hårt under 2019 och det har lönat sig. Stolta och tacksamma ber vi att få tacka alla klienter och samarbetspartners och tillönska God Jul och ett riktigt Gott Nytt 2020.

Fortsatt varmt välkomna till oss på Walthon Advokater!

OM WALTHON
Walthon Advokater erbjuder högkvalitativ och hållbar affärsjuridisk rådgivning med särskild inriktning mot fastighetstransaktioner, företagsöverlåtelser (M&A), entreprenadrätt, obestånd och tvistelösning. Med hållbar rådgivning menar vi något som står emot påfrestningar, och något som gör nytta i längden. Hållbara affärer handlar om att kunna bygga för framtiden – och då behövs skickliga rådgivare.

I hållbart ligger också ett ansvar mot omgivningen. Vi förenas av respekt och tolerans i förhållande till såväl kollegor, som till klienter och omvärld. I år stödjer vi bland annat Stockholms stadsmissions viktiga arbete för kvinnor i hemlöshet.