Studentpool

Vi söker kontinuerligt drivna, ambitiösa och nyfikna juriststudenter som vill vara del av Walthon Advokaters studentpool.

Den 28 maj slog vi upp dörrarna till en nytänkande affärsjuridisk byrå med den spetskompetens och det personliga engagemang som behövs för att stärka och värna om sina kunders affärer.

Byrån består idag av 23 medarbetare, varav nio delägare. Därtill ansluter inom kort ytterligare tre delägare. Tillsammans blir vi ett starkt team som satsar på innovation och kreativitet, och på kvalitet framför kvantitet.

Vi kommer att erbjuda högkvalitativ och hållbar affärsjuridisk rådgivning med särskilt fokus på tvistelösning, entreprenadrätt, företagsöverlåtelser (M&A), insolvens och rekonstruktion, kommersiella avtal, bolagsrätt, fastighets- och hyresrätt samt offentlig upphandling. Med hållbar rådgivning menar vi något som står emot påfrestningar, och något som gör nytta i längden. Hållbara affärer handlar om att kunna bygga för framtiden – och då behövs skickliga rådgivare.

Vi söker kontinuerligt drivna, ambitiösa och nyfikna juriststudenter som vill vara del av Walthon Advokaters studentpool. Arbetsuppgifterna är i huvudsak av mer administrativ karaktär såsom besvara samtal till advokatbyrån, hantera inkommande post men även enklare juridiska göromål. Studentpoolen riktar sig till studenter som läst minst fyra terminer på juristutbildningen och är intresserade av att testa på hur det är att arbeta på en advokatbyrå under sin studietid.

Vi söker dig som är driven, ambitiös och nyfiken på hur det är att arbeta på advokatbyrå. Skicka din ansökan med personligt brev, CV och betyg till studentpool@walthon.se.

Har du några frågor, tveka inte att kontakta Mikaela Lamrin på 073 778 47 19.

Jobba hos oss

Intresserad av innovation och kreativitet, kvalitet framför kvantitet och en chans att få vara delaktig på riktigt? Då är Walthon Advokater rätt arbetsplats för dig.

© Copyright 2018 Walthon. © PHOTO MOUNT EVEREST Jacob Felländer.