Vi söker biträdande jurister med särskilt intresse för fastighetstransaktioner, bolagsrätt, M&A och obestånd.

Walthon Advokater erbjuder högkvalitativ affärsjuridisk rådgivning med särskilt fokus på M&A, kapitalmarknad, fastighetstransaktioner, entreprenadjuridik, kommersiella avtal, insolvens och rekonstruktion, hyresrätt, tvistelösning och offentlig upphandling.

Våra kunder består av såväl börsnoterade bolag som medelstora och mindre bolag samt organisationer och stiftelser.

Vi är stora nog att ta de tunga uppdragen – och samtidigt små nog att jobba i tighta team nära kunden och med korta beslutsvägar. Hos oss kan du växa, utmanas och bidra. För mer information om oss besök www.walthon.se

Efter en stark inledning på året i nya lokaler på Nybrogatan vill Walthon nu förstärka sitt team med biträdande jurister med särskilt intresse för fastighetstransaktioner, bolagsrätt, M&A och obestånd.

Vi söker både nyutexaminerade jurister, dig som arbetat några år samt yngre advokater. Vi tror att du har ett stort intresse för affärsjuridik och näringslivsfrågor samt mycket goda betyg från juristlinjen. Notarietjänstgöring eller erfarenhet från arbete på advokatbyrå eller bolag är meriterande. Likaså utlandserfarenhet och andra specialistkompetenser. Vi förutsätter att du behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift. Som person är du öppen, noggrann och driven med känsla för teamwork.

Vi erbjuder dig ett utmanande och mångsidigt arbete på en dynamisk advokatbyrå där du kommer att ställas inför höga kompetens- och leveranskrav som vi gemensamt uppnår genom samarbete och delaktighet i verksamheten. Vi sätter jämställdhet, flexibilitet och frihet under ansvar i främsta rummet. Engagemang och hållbarhet präglar vår verksamhet.

Vårt fokus på hållbarhet omfattar såväl din karriär, som våra kunders affärer och vår omvärld. Du kommer snabbt märka att de rätta förutsättningarna för dina karriärsmål finns hos oss på Walthon. Vårt mål är att skapa optimala förutsättningar för varje individ. Vi tänker långsiktigt både när det gäller relationer och affärer.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansökan
Vänligen maila din ansökan till aylin.bodur@walthon.se. Ange biträdande jurist som rubrik och bifoga personligt brev, cv och betyg.

Frågor?
Vid eventuella frågor är du varmt välkommen att kontakta advokat Patrik Essehorn, MP, tfn 070-882 03 75.

Jobba hos oss

Intresserad av innovation och kreativitet, kvalitet framför kvantitet och en chans att få vara delaktig på riktigt? Då är Walthon Advokater rätt arbetsplats för dig.

© Copyright 2018 Walthon. © PHOTO MOUNT EVEREST Jacob Felländer.