Vill du jobba här? Vi söker både nyutexaminerade jurister samt dig som arbetat några år.

Då är Walthon Advokater rätt arbetsplats för dig

Walthon erbjuder högkvalitativ affärsjuridisk rådgivning med särskilt fokus på transaktioner såväl fastighetstransaktioner som företagsöverlåtelser inom andra områden, finansiering, kapital- och aktiemarknad, tvistelösning, entreprenadrätt, insolvens och rekonstruktion, offentlig upphandling och fastighetsrätt.

Våra kunder består av såväl börsnoterade bolag som medelstora och mindre bolag samt organisationer och stiftelser. Därtill har vi ett omfattande internationellt kontaktnät och arbetar i hög utsträckning med kunder som är etablerade globalt.

Vi söker biträdande jurister med särskilt intresse för bolagsrätt och transaktioner till vårt transaktionsteam. Teamet arbetar med fastighetstransaktioner, företagsöverlåtelser samt kapital- och aktiemarknadsfrågor.

Vi söker även en biträdande jurist som vill specialisera sig inom fastighetsrätt, gärna med inriktning mot hyresrätt.

Vi söker även en tingsmeriterad jurist med intresse för tvistelösning.

Vill du jobba här? Vi söker både nyutexaminerade jurister samt dig som arbetat några år.

Vi vill att du ska ha ett stort intresse för affärsjuridik och näringslivsfrågor, samt ha mycket goda betyg från juristlinjen. Notarietjänstgöring med goda vitsord eller motsvarande erfarenhet från arbete på advokatbyrå eller bolag är meriterande. Utlandserfarenhet och specialistkompetenser är självklart också meriterande. Det förutsätts att du behärskar svenska och engelska mycket väl i både tal och skrift och kanske talar du även tyska. Som person är du öppen, noggrann, driven och har känsla för teamwork. Passar detta in på dig?

Vi kan erbjuda dig ett utmanande och mångsidigt arbete på en dynamisk advokatbyrå där du kommer att ställas inför höga kompetens- och leveranskrav som vi gemensamt uppnår genom samarbete och delaktighet i verksamheten. Hos oss kan du växa, utmanas och bidra. Vi uppskattar medarbetare med olika bakgrund och vi sätter jämställdhet, samarbete, flexibilitet och frihet under eget ansvar i främsta rummet. Engagemang och hållbarhet är två värdeord som vi också sätter högt i vårt arbete. Vårt fokus på hållbarhet omfattar såväl din karriär, som våra kunders affärer och vår omvärld. Du kommer snabbt märka att hos oss på Walthon finns de rätta förutsättningarna för att du ska kunna förverkliga dina karriärsmål; men också bibehålla dina övriga intressen i livet. Vi ser fram emot din ansökan.

Ansökan
Vänligen maila ansökan till aylin.bodur@walthon.se. Ange Biträdande jurist som rubrik och bifoga personligt brev, cv och betyg. Vi är också tacksamma om du tydligt anger vilket/vilka rättsområden som du är särskilt intresserad av.

Frågor?
Varmt välkommen att kontakta advokat Mats Willman, MP, tfn 070-878 37 83 eller advokat Patrik Essehorn, ordförande, tfn 070-882 03 75.

Jobba hos oss

Intresserad av innovation och kreativitet, kvalitet framför kvantitet och en chans att få vara delaktig på riktigt? Då är Walthon Advokater rätt arbetsplats för dig.

© Copyright 2018 Walthon. © PHOTO MOUNT EVEREST Jacob Felländer.