Intresserad av att arbeta med kommersiella tvister?

Då är Walthon Advokater rätt arbetsplats för dig

Vem söker vi?
Vi uppskattar medarbetare med olika bakgrund och vi sätter jämställdhet, samarbete, flexibilitet och frihet under eget ansvar i främsta rummet. Vi kan erbjuda dig ett utmanande och mångsidigt arbete på en dynamisk advokatbyrå där du kommer att ställas inför höga kompetens- och leveranskrav som vi gemensamt uppnår genom samarbete och delaktighet i verksamheten. Hos oss kan du växa, utmanas och bidra.

Vi söker biträdande jurister till processgruppen. Här får du hantera tvister och processer i allmän domstol och skiljeförfaranden. Ett riktigt kul jobb med härliga medarbetare.

Vi vill att du ska ha ett stort intresse för affärsjuridik och näringslivsfrågor, samt ha mycket goda betyg från juristlinjen. Notarietjänstgöring med goda vitsord eller motsvarande erfarenhet från arbete på advokatbyrå eller bolag är meriterande. Utlandserfarenhet och specialistkompetenser är självklart också meriterande. Det förutsätts att du behärskar svenska och engelska mycket väl i både tal och skrift. Som person är du öppen, noggrann, driven och har känsla för teamwork.

Ansökan
Vänligen maila ansökan till aylin.bodur@walthon.se. Ange Biträdande jurist processgruppen som rubrik och bifoga personligt brev, cv och betyg.

Frågor?
Varmt välkommen att kontakta Aylin Bodur, Office Manager, tfn 070-936 73 05.

Jobba hos oss

Intresserad av innovation och kreativitet, kvalitet framför kvantitet och en chans att få vara delaktig på riktigt? Då är Walthon Advokater rätt arbetsplats för dig.

© Copyright 2018 Walthon. © PHOTO MOUNT EVEREST Jacob Felländer.