Aktuellt och nyheter

I maj slog vi upp portarna till Walthon och vi kan nu se tillbaka på en oerhört lyckad nystart tack vare våra fantastiska medarbetare som ville och vågade satsa på oss. I september flyttade vi in på vårt nya kontor i Sturegallerian och välkomnade Karin Wass – vår solstråle och Walthons ansikte utåt. Under hösten har Louise Berlin och Anna Magnusson börjat som biträdande jurister och till årsskiftet ansluter ytterligare toppkrafter från Maqs: delägarna Patrik Essehorn, Maria Norrman, Jürgen Conzen och Clarissa Fröberg och biträdande juristerna Michelle Hessius och Erika Samuelsson. I januari välkomnar vi biträdande juristerna Hanna Aldén och Stefan Berglöf. Vilket team vi har fått ihop! Vi har jobbat hårt och det har lönat sig. Stolta och tacksamma ber vi att få tacka alla klienter och samarbetspartners och tillönska God Jul och ett riktigt Gott Nytt 2019. Fortsatt varmt välkomna till oss på Walthon Advokater! OM WALTHON Walthon Advokater erbjuder högkvalitativ och hållbar affärsjuridisk rådgivning med särskilt fokus på tvistelösning, företagsöverlåtelser (M&A), entreprenadrätt, insolvens och rekonstruktion, kommersiella avtal, fastighets- och hyresrätt samt offentlig upphandling. Med hållbar rådgivning menar vi något som står emot påfrestningar, och något som gör nytta i längden. Hållbara affärer handlar om att kunna bygga för framtiden – och då behövs skickliga rådgivare. I hållbart ligger också ett ansvar mot omgivningen. Vi förenas av respekt och tolerans i förhållande till såväl kollegor, som till klienter och omvärld. I år stödjer vi bland annat Stockholms stadsmissions viktiga arbete för utsatta barnfamiljer.